Monday, March 5, 2012

 Valmistumine kevadeks!

Otsustasin siiski hakata ka ise veotrakse õmblema, siis saab täpselt selliseid, nagu ise tahad ja ilus tundub. Tegin prooviks sellised erksavärvilised traksid! Kavatsen hankida mitmeid eri värve ja teha valmis mitmeid eri suuruseid, et siis soovijatele ka oma pisikeses netipoes pakkuda. www.nara.ee Meil on traksid üheks põhivahendiks. Meil on need peal, kui läheme metsa, jooksma, lapsega kelgutama, orienteeruma, matkama jne. Kuna vanad traksid on juba üsna väsinud olemisega, siis uued vahendid kuluvad ikka marjaks ära.
 Ma ise küll see kevad-suvi aktiivselt spordiga tegeleda ei saa, aga üritan ühtlast vormi saavutada koerale, et ehk õnnestub see hooaeg teha kaasa Koeruse võistlused. Usun, et see on vaieldamatult Lote lemmikvõistlus, kuna seal on mets ja palju maiust saab ja peale kõige muu, lastakse pärast ka kotleti tükke püüda, milles ta on üle ootuste osav, hoolimata sellest, et me seda ei harjuta. Eks suur ise teeb siin oma töö.
 Teine kevadine plaan, millastsaan ehk ka ise osa võtta on minna mõnele agility võistlusele ja võimalik, et ka esimesele ametlikult SK võistlusele :). Me pole agilitys enam 2 aastat võistlemas käinud, aga huvitaval kombel on pikad pausid Lotele kiirust lisanud! Vaatame kuidas läheb, ehk ongi esimene võistlus plaanis 18 märtsil. Kuniks lund jätkub, veame kelku edasi ja patseerime niisama metsavahel.
Kuniks mu enda liikumine piiratud on, valmistan erinevaid tooteid, mida soovijad saavad ka endale muretseda. Hoia end uudistega kursis www.nara.ee

No comments:

Post a Comment